14 februari 2008

Har man anlag för skrämselhicka ska man nog inte lyssna till Nasrallahs tirader. Han lovade idag ond, bråd död för hela det sionistiska etablissemanget. Var än i världen en jude befinner sej kommer Hizballahs ädla krigare att finna honom.
Inga oklarheter på den punkten.

Att se och höra honom tala får en att fundera på vilka monster mänskligheten kan frambringa. Även om han en gång varit en prydlig liten gosse så verkar det idag ha varit mycket, mycket länge sedan.
Vad driver en person som han? Vad är det som genererar detta fruktansvärda hat?
What keeps him going???

Jag har en fräck liten tanke - tänk om han bara är avundsjuk?!
Jag har hört att han följer med allt som händer och sker i Israel. Han läser alla israeliska tidningar och följer med vad som sägs i debatten.
Att han lusläst Winogradutredningen vet vi för han både drog egna slutsatser och torgförde dem.
Knepig kille.

Idag var han ordentligt upprörd så det sparades inte på krutet. "Någon" hade ju avrättat hans hjälpreda nummer 1 så nu kanske han måste tänka till själv när några dåd ska planeras och genomföras.
Stackars lille Nasrallah!

Nej, faktiskt blir jag ganska rädd. Inte så mycket för vad han kan ställa till med utan mer för denna mänsklighetens avart. Att det finns människor som byggt upp hela sin tillvaro på hat, vedergällning och grymhet.
Kanske han lyckas med samma konststycke som de nazistiska bödlarna som efter ett gruvsamt dagsverke gick hem och gosade med fru och barn.

Nej, jag ger upp. Jag har ingen förklaring.
Bättre att avsluta dagen med en stunds kändisfrossa i Svensk Damtidning.

2 kommentarer:

Guds Basun sa...

Vet inte hur mycket koll du har den svenska uppfattningen av konflikten i Mellanöstern. Men jag bifogar ett stycke ffrån en riksdagsdebatt häromdagen:
Riksdagsman Torbjörn Björlund (v) sade följande: “I dag fungerar många av de israeliska bosättarna på precis samma sätt som många av fångvaktarna gjorde på den tiden då man hade läger för judar under andra världskriget, då judar internerades och dödades under det som vi kallar Förintelsen. Det här är på många sätt en ofattbar paradox. Ättlingarna till dem som drabbades av mänsklighetens värsta förbrytelse, Förintelsen, genomför en etnisk rensning som till och med överträffar det apartheidsystem som vi så ivrigt bekämpade i Sydafrika för ett par decennier sedan."
Som avslutning så hade karln också mage att trivialisera apartheidsystemet i Sydafrika, som enligt Björlund tydligen var bättre än förhållandena i Gaza.

Så du förstår vi som älskar Israel och står på dess sida har det ganska motigt. Allt görs för att tysta våra röster. Sällan eller aldrig får vi in insändare eller debatt inlägg. För det måste man vara kändis typ Per Alhmark.

Gita sa...

Jag har viss koll eftersom trogna vänner förser mej med material. Referatet du sände från Sveriges Riksdag tillhör dock den grövre varianten.
Etniskt rensning??? Då har Björklund definitivt missat den senaste rapporten om befolkningsutvecklingen som säger att palestinierna ökat sin folkmängd med en miljon själar den senaste tioårs-perioden.
Om etnisk rensning orsakar en dylik massiv befolkningsökning då har vi onekligen bevittnat ett mirakel.