16 oktober 2008

PLO utan Israel - PGS utan Israel


En person som har rent mjöl i påsen har inga behov av att tvätta sin smutsiga byk offentligt gång efter annan.
Per Gahrton har av okänd anledning lämnats utrymme i Expressen idag för att kemtvätta sitt handlande vad gäller hans senaste diskrimineringskonsert.
Resultatet - bedrövligt.

Jag har länge undrat över varför hans organisation kallar sej för Palestinagrupp (PGS).
Naturligtvis är det en propagandagrej för det ger ju associationer till en kärleksfull kamp för människor som inte har det så bra som de har det.
Rädda Barnen som ju tidigare varit knutna till just att rädda barn har nu sålt sin själ för ett okänt antal silverpenningar och hamnat i Palestinsgruppernas garn.

Kruxet med Palestinagrupperna och deras väloljade ordförande med skånsk knorr i dialekten är att de inte hjälper palestinierna.
Jovisst, propagandamässigt har de munnen full av Palestina, men det sammanhållande kittet är hatet mot Israel som lätt kommer fram när man skrapar på den polerade ytan.
Siffrorna de tar fram som stöd för sina aktioner är alltid hämtade från systerorganisationer med liknande arbetsmetoder och målsättningar.
Har du någon gång hört eller sett att Palestinagrupperna refererar till det israeliska nyhetsorganet Arutz7?
Naturligtvis inte.
De skulle ju då förlora för dem viktiga propagandapoäng.
I stället använder de den ökända gruppen B´tselems siffror som är snyggt anpassade för att göra deras europeiska uppdragsgivare lyckliga.

Åter till Palestinagrupperna och Gahrton.
Finns det någon (mer än Rädda Barnen) som uppriktigt tror att de bryr sej om palestinierna?
Kanske några få okritiska individer.
Vad de är allra bäst på är att i varje situation propagera för Israels långsamma eller (ännu hellre) snabba försvagning och succesiva undergång.
Denna process sammanfaller helt med PLO´s och Hamas´stadgar där det står att Islam inte tillåter en judisk stat där det just nu finns en judisk stat.
Alltså måste den bort.
Tidsfaktorn är oväsentlig men bort ska den.

Detta skulle de naturligtvis inte erkänna för då skulle de kanske förlora sin senaste gisslan, Rädda Barnen, som genom sina tidigare aktningsvärda insatser, nu fungerar som ett utmärkt fikonlöv.
Deras arbete genom åren har tydligt visat att de är en utpräglat antiisraelisk organistion - vad Gahrton än säger i Expressen - som aldrig missar ett tillfälle att förvanska bilden av Israel.
Möjligen i samarbete med TT?

Bubblan Palestina, som egentligen är en ren taktisk/politisk produkt, kommer en dag att brista och visa att palestinier är palestinaaraber är araber, som andra araber i Mellanöstern.
Tro inte att Gahrton blir arbetslös då, nej han kan bara fortsätta som tidigare med vad han är allra bäst på - att spy sin galla över Israel.

PLO utan Israel – PGS utan Israel.
, , , , , , , ..

Inga kommentarer: