24 juni 2008

Diakonias kraschDIAKONIA GRÅTER.

"A recent opinion poll conducted by Harvard University's Kennedy School of Government found that 77 percent of Israeli Arabs would rather live in Israel than in any other country in the world."

Detta är ett bevis på att alla deras ansträngningar varit förgäves, att deras lögner fallit på hälleberget och att de israeliska araberna är klokare än de tror.

Under år som gått har Diakonia tagit alla tillfällen i akt att svartmåla Israel och berättat hur eländigt araberna har det där. De har otroligt konsekvent bedrivit sin hätska hatpropaganda mot landet Israel och man har fysiskt känt deras obehag om de någon gång tvingats ta ordet jude i sin mun.
Att Israel finns har man spottat på medan man lullat och gullat med arabernas systematiska terror.
Visat "kristen" förståelse... (hmmm...)

Läser man deras övergripende målbeskrivning ser det ganska skapligt ut men går man till underrubrikerna upptäcker man att det bara är Israels påstådda försyndelser man plockar fram medan arabernas förintelsetaktik gentemot Israel snyggt sorteras bort.
Internationella mänskliga rättigheter är något de lärt sej slå i huvudet på folk. Det är begrepp som har en medmänsklig klang men av Diakonia används för egna, lurviga syften.
Inga särskilt hedervärda sådana.

Att Israel behöver skydda sin befolkning mot själmordsmarodörer och annat genom att kontrollera vilka de släpper in i landet (gör inte Sverige det?) utmålas som större brott än döden medan arabernas välplanerade utnötnings-och utrotningskrig, väl dokumenterat i deras charter, förbigås med en smekning.

Hur kan Diakonias massiva propaganda så ha missat sitt mål.
Har inte Israels arabiska befolkning lyssnat ordentligt på Diakonia?
Kanske har de lyssnat men snabbt insett att de glättade broschyrerna gör sej bäst i papperskorgen.

Diakonias propagandakrasch är en krasch för bigotteriet men en seger för rättvisa, rim och reson.

2 kommentarer:

Rolf sa...

Diakonia är en lobbyinggrupp, och det erkänner de på sin egen hemsida (politisk opinionsbildning).

Gruppen är fanatiskt anti-israelisk, och det finns ingen anledning att svensk biståndsrörelse frotterar sig med Diakonia, som inte är annat än en part i målet (till förmån för palestinsk våldsnationalism).

Gita sa...

Diakonia utövar ju själva lite biståndsverksamhet - naturligtvis endast när det är förenligt med deras "högre" syften.
De ger bl.a. bidrag till organisationen B´Tselem i Israel som ligger och lurpassar i buskarna så inte någon jude obemärkt ska kunna göra något som är bra för judarna själva.