10 januari 2010

Operation 'Lura Svensson'


Detta är en information om att operation 'Lura Svensson' opererar som aldrig förr.

Det finns en person som kallar sej Amer Al-bayya som sprider sin förvirrade världsbild i kommentarer på diverse bloggar och som inte vet vad de flesta av oss andra vet – att det idag inte existerar något land som heter Palestina.
Det hade kunnat ha funnits ett Palestina sedan mer än 60 år tillbaka om inte araberna redan då lidit av en stursk inbillskhet som överstiger det mesta av vad historien kan uppvisa.
Att gå i svaromål mot denne persons oorganiserade tankevärld är inget som skulle göra vansinnet mindre så därför publicerar jag heller inte hans kommentarer.

Något ska man väl bespara sina läsare...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ...

2 kommentarer:

Merlin sa...

Kan rekommendera gudmundsons blogg i sammanhanget. Det var han som i höstas slängde ut alla som kommenterade t o m de pro-israeliska. Nu skall jag tillägga i rättvisans namn är det inte längre något problem för oss att skriva. Antar att det var en tillfällighet när han höll på att sålla ur de värsta vänster- och Israelhatande skribenterna, vilka även lykades nästla sig in här ett kort tag.

Harry Harrysson sa...

Ja, och hans teknik är lite annorlunda Aftonbladets, men båda stämmer rätt väl med vad de statsunderstödda palestinagrupperna säger, så Gahrton hade nickat instämmande med dravlet.