07 november 2009

"Don't jump into conclusions"


"Dra inga förhastade slutsatser".

En amerikansk soldat, Maj. Nidal Malik Hasan, gick häromdagen bärsärkagång bland sina kompisar på Ft. Hood Army Base i Texas, USA.
Han ’lyckades’ avliva 12 av sina kamrater och skada ett 30-tal innan han togs omhand.
Det sägs att han var psykiater...

När något skräckinjagande händer är det lämpligt att landets högste ansvarige gör ett uttalande vilket Obama blivit informerad om.
Han äntrade talarpulpeten i Rosornas Trädgård, The Rose Garden, och började varna lyssnarna för att fästa något som helst avseende vid att massmördaren var en hängiven muslim som inte betraktade landet där han föddes som sitt fosterland utan nogsamt påpekade och registrerade sej som palestinier.
Hans föräldrar kom enligt uppgift ursprungligen från en by inte långt från Jerusalem.

"Don't jump into conclusions".

Varför var Obama så angelägen om att tysta ner fakta – att Hasan var palestinier med samma destruktiva inställning till västerlandet som självmordsbombarna i Mellanöstern?
Varför var han rädd för att erkänna sambandet palestinier – massmord?
Varför varnade han alla, inklusive media, för att på något sätt sätta likhetstecken mellan palestinier – massmord?
Har Obama lärt sej av TT?
Hasan själv var ju noga med att framhålla sin palestinska identitet och att han sköt vilt omkring sej är ju kalla fakta.
Den rent kriminella utredningen lämnar vi med varm hand över till polisen.

Obama borde ha berättat vad Hasan själv var noga med att berätta, att han var palestinier, och att ju snabbare palestinierna världen runt lär sej att lösa sina konflikter med demokratiska metoder i stället för med våld, desto snabbare kommer deras generella situation att stabiliseras.
Vad Obama gjorde var att försöka hindra folk att se det uppenbara, att säga det uppenbara och att skriva det uppenbara.
Var det något annat än censur Obama ägnade sej åt???
Censur att jihad har kommit till Amerika.

Obama hade naturligtvis själv omedelbart dragit de riktiga slutsatserna men för att ingen skugga skulle falla på massmördaren och den folkgrupp han representerade, palestinierna, så avrådde presidenten sina lyssnare från att lägga ihop två och två.
Denna räkneoperation betraktas ju annars vara ganska okontroversiell.

Att Obamas hjärta flödar över av kärlek till muslimer det vet vi men att genom förtäckta hot dölja islamist-fanatikernas verkliga agenda är ett brott mot presidenteden.
Genom att svära denna ed lovade Obama, bland lite oklarheter och felsägningar, att arbeta för de amerikanska medborgarnas säkerhet, trygghet och välstånd.
Detta stämmer dåligt med hans taktik att sopa under mattan – och vänligt men bestämt beordra andra att också sopa under mattan – de faror som lurar i vassen runt den amerikanska kontinenten.

Jihad har kommit till Amerika.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ...

2 kommentarer:

Anneli sa...

Presidentens beteende är i vart fall konsekvent, han handlar i enlighet med sin politiska linje, ingen skugga få flla på "fredens religion".

Betr. sagde palestinske psykiatriker, så har ju den stackaren blivit så otroligt mobbad av övriga militärer att det brast för honom, eller hur?

Att han anser att självmordsbombare är att jämföra med soldater som kastar sig ver en granat för att skydda sina kamrater har ingen betydelse lika litet som att han inledde sitt skjutande med att skrika "Gud är stor".

Att han besöker en moské där imamen hyllar 11 septemberaktionerna som hjältedåd, är också oväsentligt.


Jag kan inte låta bli att tänka på profeten Sakarjas ord om att Jerusalems fiender skall slås med förrvirring och blindhet mm!

Gita sa...

Hej Anneli –
Tack för din påspädning av fakta. Kan du dessutom få TT att rapportera om dem får du en guldstjärna i kanten.
Jag har ingen aning om ifall Obama är muslim eller inte men han ger oss ju själv regelbunden information om var hans sympatier ligger – och det räcker en bra bit. Han är muslimernas man, även om han inte själv är muslim, vilket han ju själv inte gör någon direkt hemlighet av.