17 oktober 2016

Exklusiv inspirationsverksamhet för mordintresseradeÄr det någon som hört kommentarer från svenska UD eller övriga regeringsmedlemmar till de regelbundna rapporter från Abbas där han martyriefierar personer som mördat judar.
Om ni missat det hela så är det allra mest åtråvärda en palestinier vet att få bli martyr.
Tror han - tills det är för sent.

Inte nog med det, den färske martyrens anhöriga kommer att ha sitt på det torra så länge de lever och sist men inte minst - äran.
Ära, stolthet och prestige är viktiga element i den palestinska kulturen och att bli föremål för dessa hedrande epitet ger naturligtvis mersmak och säg den som inte vill få stadens torg uppkallat efter sej.

Den onda cirkeln sluts och uppmuntran till ytterligare mord är ett faktum.

Åter till UD och Margot Wallström.
Är det för att stödja detta palestinska arbetssätt hon utan att blinka swishar över alla dessa miljoner?
Om inte så borde hon väl protestera eller åtminstone låta miljonerna stanna i Sverige.

Jag gissar att hon är tyst för att hon hoppas att ingen ska lägga märke till vad som försiggår och att ingen ska ställa henne mot väggen.
I detta avseende är hon klok för hon vet att ingen nosig journalist skulle drömma om att börja rota i detta ormbo och kanske då på köpet få Israel att framstå i en något mindre solkig dager.

Mediatystnad råder, regeringskollegerna föredrar att titta åt annat håll och Wallström kan ostörd fortsätta att ta miljoner från hemtjänsten och ge till Abbas exklusiva inspirationsverksamhet för mordintresserade.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ...Inga kommentarer: